Highly Concentrated Pro-Vitamin A

Highly Concentrated Pro-Vitamin A

De zomer nadert en natuurlijk mag het “zekere iets” voor een zachte, mooie, geregenereerde huid niet ontbreken. Medex heeft onlangs een nieuw product ontwikkeld met de naam “Highly Concentrated Pro-Vitamin A”.

Vandaag willen we een beetje meer over dit product praten. Velen van jullie hebben er misschien al iets over gelezen. Het Provitamine A Serum is een nieuw product van de productlijn “Serum Repair Therapie” en biedt een zijdezachte huid. Het is een serum gemaakt van een 100% natuurlijke, plantaardige bron van provitamine A en wordt omgezet in vitamine A (retinol) door enzymen van de huid. Evenzo bevat het product anti-aging, omdat het de wederopbouw van de huid stimuleert, de talgproductie weer in balans brengt en de dermale fibroblasten voedt. Het serum maakt de huid glad en daarmee ook de grove poriën. Provitamine A is geschikt voor alle huidtypen, vooral droge, zachte en schilferige huid. Het versterkt ook de verdediging van de huid door een detox-functie.

Toepassing
Dit serum sterk geconcentreerd per-Vit. A is een serum in olie. Dat is waarom het het beste is voor de nachtverzorging. Breng u na het reinigen enkele druppels op uw huid aan en masseer u het serum voorzichtig.

U kunt alleen het serum gebruiken of, in geval van een zeer droge huid, bovendien een nachtcrème. In de ochtend wordt u wakker met een zijdezachte huid. Voor de beste resultaten, gebruik u het serum in een cursus van 6 weken. We raden u aan om dit ten minste één keer per jaar te doen. Daarna kunt u het andere serum van de “Serum Repair Therapie” blijven gebruiken.

 

Activiteit
Carotenoïden, b.v. Beta-caroteen, de provitamine A, wordt omgezet in de “echte” vitamine A in de menselijke talgklieren en in de opperhuid.

De twee helften bèta-caroteen worden beide omgezet in een actieve vitamine A-molecule en komen als actieve vitamine A vrij in de huid, precies daar waar het nodig is!

Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 18 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 24 Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 30

Geplaatst op dinsdag, 12 juni 2018 om 16:34

Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 38 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 39 Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 40
| Kies taal (Huidig: Nederlands)