Mask Desensible

Mask Desensible

Vandaag gaan wij wat meer vertellen over de behandeling van een gevoelige huid. Het “Mask Desensible” is hier het meest voor geschikt. Onlangs is het masker ook verkrijgbaar in verkoopverpakkingen, dus er is nu ook de mogelijkheid om het prachtige product privé thuis te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
1) Bereid de behandeling voor op de gebruikelijke manier.
2) Reinig met de MEDEX reinigings- en dieptereinigingsproducten die voor het huidtype geschikt zijn.
3) Breng de voor het huidtype geschikte werkstoffen aan.
4) Het masker dient dun en gelijkmatig over het gezicht verdeeld te worden.
5) Na 15-20 minuten inwerktijd kan het masker met een lotion afgehaald worden.
6) Vervolg de behandeling op de gebruikelijke wijze.

Met de introductie van de verkoopverpakking werd tegelijkertijd een innovatie doorgevoerd: naast de natuurlijke kalmering van Aloe Vera en essentiële oliën  van Cypresse is een natuurlijk Oligopeptide toegevoegd dat de gevoeligheidskenmerken van de huid vermindert (roodheid, jeuken, prikken).

 

Toepassing 

Het “Mask Desensible” is een verzachtend masker voor een rode en geïrriteerde huid. Het is een kruidencrème masker en bevat onder andere Aloe Vera en Cypresse. Het “Mask Desensible” voedt, verfrist, reinigt, kalmeert en geeft de huid de nodige elasticiteit. Bovendien is het een lichtgroen, zacht en mild masker en heeft het een Anti-Jeukeffect.

Nu nog een kleine tip van ons:

Als het “Mask Desensible” niet goed bij uw huid past, kunt u het volgende doen: Meng een beetje Gelee Royale of Gel de Liposome met het masker in uw hand. Meng en verhit de massa door de handen samen te wrijven; Het masker kan dan gemakkelijk over het gezicht worden verspreid.

Als u nu overtuigd bent door het “Mask Desensible”, kunt u dit op elk gewenst moment verkrijgen bij uw Medex-schoonheidsspecialiste.

Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 18 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 24 Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 30

Geplaatst op donderdag, 14 juni 2018 om 09:55

Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 38 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 39 Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 40
| Kies taal (Huidig: Nederlands)