GESCHIEDENIS

Veel mensen vragen ons hoe Medex zo groot is geworden in de afgelopen decennia. Voor deze mensen een kort overzicht van de geschiedenis van Medex.

Medex is in de 70-er jaren gestart als farmaceutisch bedrijf. Onder de namen “Steinborg” en “2M”  worden door Medex nog steeds activiteiten ontplooid die richting het  “medische” gaan.

Via het grensgebied “medisch en cosmetisch” met name bij de behandeling van acne en verwaarloosde en beschadigde huid, is de specialistische cosmetica en later de brede lijn van verzorgingsproducten steeds belangrijker geworden; zodanig dat Medex op het gebied van specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider is.

In 2006 ontving Medex uit handen van de Burgemeester van Midden-Drenthe het ISO-certificaat als bevestiging van de hoogwaardige wijze van produceren.

Dhr. Stein (stichter van Medex) voor het landgoed “Steinborg”, het huis van de familie Stein, waar schoonheidsspecialistes uit de hele wereld u al zijn voorgegaan om cursussen van Medex te volgen om tot een echte “anti-ageing” specialist te worden opgeleid.