Medex Cursusdagen

Wij hebben u al een schrijven gestuurd, dat wij een ander beleid hierover voeren. Zolang er coronamaatregelen zijn, ontvangt u alleen nog uitnodigingen voor een individuele inscholing en/of workshop naar behoefte.

Dus geen algemene cursussen voorlopig.

We zullen meer behandelingen online en op YouTube zetten, maar als u denkt behoefte te hebben aan een persoonlijke behandeling, laat u ons dit dan weten, dan nodigen wij u uit. En uiteraard als u met Medex nieuw of met een nieuwe lijn van Medex wilt starten, krijgt u een individuele inscholing

  Als u een professionele schoonheidsspecialist bent en daarbij een behandelingsprijs hanteert, die ook professioneel is, bent u altijd en geheel vrijblijvend welkom op een dag op het cliënten- en productiecentrum van Medex.

  Om u weer “op te laden” om uw werk gemotiveerd te blijven volbrengen zorgt Medex ervoor dat deze dag naast leerzaam ook gezellig en ontspannend is.

  Het zal u deze dag aan niets ontbreken, na uw reis hiernaartoe wordt u met cappuccino en taart ontvangen waarna u een rondleiding door het bedrijf krijgt, waarbij u o.m. zicht krijgt op de productie van uw cosmetica. ‘s Middags fêteren wij u op een heerlijke lunch waarvoor Medex inmiddels bij haar bestaande relaties beroemd is.

  Afhankelijk van het onderwerp wordt een deel van de theorie gegeven door drs. de Groot, hoofd van de research, waarna de workshop/praktijk volgt, u werkt dan zelf met de producten.

  – Het boek “Purus Acne Behandeling in de praktijk” dient aangeschaft en bestudeerd te worden voor deelname aan de cursus Acnebehandeling. Dit boek is via telefoonnummer 0593-331000 bij Medex te bestellen en kost € 12,50 (excl. BTW).

  – Opgave voor deelname aan een cursus kan telefonisch, door opgave aan een vertegenwoordigster, door het sturen van een e-mail naar info@medex.nl of vink uw gewenste dag(en) aan en klik op “aanmelden”.

  – Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en eindigen om ± 17.00 uur.
  – De cursus Acnebehandeling is gebaseerd op promotieonderzoek op de afdeling dermatologie van het AMC te Amsterdam.
  – De theorie in de ochtend is objectief en is derhalve niet productgebonden.
  – Alleen voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten