Medex Cursusdagen 2021

Dinsdag 9 november

Dinsdag 30 november

Maskerdag

Winterbehandeling Wonderfull Winter Wellness

Als u een professionele schoonheidsspecialist bent en daarbij een behandelingsprijs hanteert, die ook professioneel is, bent u altijd en geheel vrijblijvend welkom op een dag op het cliënten- en productiecentrum van Medex.

Om u weer “op te laden” om uw werk gemotiveerd te blijven volbrengen zorgt Medex ervoor dat deze dag naast leerzaam ook gezellig en ontspannend is.

Het zal u deze dag aan niets ontbreken, na uw reis hiernaartoe wordt u met cappuccino en taart ontvangen waarna u een rondleiding door het bedrijf krijgt, waarbij u o.m. zicht krijgt op de productie van uw cosmetica. ‘s Middags fêteren wij u op een heerlijke lunch waarvoor Medex inmiddels bij haar bestaande relaties beroemd is.

Afhankelijk van het onderwerp wordt een deel van de theorie gegeven door drs. de Groot, hoofd van de research, waarna de workshop/praktijk volgt, u werkt dan zelf met de producten.

– Het boek “Purus Acne Behandeling in de praktijk” dient aangeschaft en bestudeerd te worden voor deelname aan de cursus Acnebehandeling. Dit boek is via telefoonnummer 0593-331000 bij Medex te bestellen en kost € 12,50 (excl. BTW).

– Opgave voor deelname aan een cursus kan telefonisch, door opgave aan een vertegenwoordigster, door het sturen van een e-mail naar info@medex.nl of vink uw gewenste dag(en) aan en klik op “aanmelden”.

– Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en eindigen om ± 17.00 uur.
– De cursus Acnebehandeling is gebaseerd op promotieonderzoek op de afdeling dermatologie van het AMC te Amsterdam.
– De theorie in de ochtend is objectief en is derhalve niet productgebonden.
– Alleen voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten

  Instituut

  Naam*

  Adres*

  Aantal personen*

  Postcode + Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Ik wil mij aanmelden voor:*

  Maandag 1 november 2021 – AcnéDinsdag 2 november 2021 – Winterbehandeling Wonderfull Winter WellnessDinsdag 9 november 2021 - MaskerdagDinsdag 30 november 2021 - Winterbehandeling Wonderfull Winter Wellness

  Ja, ik bestel hierbij het boek "Purus Acne Behandeling in de praktijk" à € 12,50 excl. BTW

  * Items met een sterretje (*) zijn verplicht