Cosmetica voor uw handbagage

Cosmetica voor uw handbagage

Wat neem ik mee? Wat mag ik meenemen? Wordt mijn koffer niet te zwaar met al die cosmetica erin?

-> Vragen over vragen!

Iedere vrouw kent het – het probleem met de handbagage. Voor een kleine reis die alleen handbagage omvat, is deze vraag niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Voor een vrouw is cosmetica heel belangrijk want zij wil haar huid natuurlijk goed verzorgen (in het geval van een mogelijke klimaatverandering). Ze wil de huid niet overbelasten.

We hebben een aantal Medex-producten vermeld die u eenvoudig kunt meenemen om uw huid gezond te houden tijdens uw vakantie. 

100% natuurlijk – biologisch – ecologisch

Softly Shampoo – een absoluut Must-Have

Iedere vrouw heeft een goede verzorgende Shampoo nodig voor dagelijkse gebruik. Vooral op vakantie is dit belangrijk omdat het haar in contact komt met zout water en soortgelijke stoffen. Met de Softly Shampoo Nummer 1 is uw haar goed verzorgd, ongeacht waar en wanneer. De activiteit van Softly Number 1 is zo groot, dat zowel droog en beschadigd haar weer mooi, soepel en golvend wordt en ook andere problematiek efficiënt aanpakt. En natuurlijk bevat Softly Shampoo Number 1 een conditioner.

Essential Complex Body Milk

Zelfs een bodymelk mag absoluut niet ontbreken in de handbagage van een vrouw! Een goede huidverzorging is erg belangrijk, want u wilt er goed uit blijven zien na uw vakantie, toch? Essential Complex Body Milk van de Thalasso-lijn Xenymphus is hiervoor super geschikt. Het is voor een vochtarme en droge huid en na het douchen of baden aan te brengen. Het trekt direct in de huid en voelt niet vet aan.

Medex Hand & Body Cream

Handcrème is een van de belangrijkste componenten van een dameshandtas en daarom ook dringend noodzakelijk in handbagage! Welke vrouw houdt er niet van om zachte en mooie soepele handen te hebben? Medex Hand & Body Cream is een speciale formule van hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die de huid verzachten en verzorgen en deze een optimale bescherming geven. De handcrème beschermt 8 uur lang en zelfs meer en voelt niet vettend aan.

Een geweldige eigenschap van de Medex Hand & Body Cream is dat je hem kunt aanbrengen tegen het binnendringen van geuren, zoals Knoflook, uien, vis, etc.

Essential Complex Crème de Douche

Naast de bijpassende shampoo mag natuurlijk ook geen douche crème ontbreken. De Essential Complex Crème de Douche is een crèmekleurige douche crème en helpt bij het in stand houden van de natuurlijke emulsielaag van de huid door zijn terugvettende eigenschappen. Daarnaast bevat de crème plantaardige proteïnen die de huid bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf.

Equendio Day Cream

Met alle producten mag ook een geschikte dagcrème niet ontbreken. De Equendio Day Cream is beschermend en voedend, verrijkt met essentiële oliën-complex, waaronder basilicum. Ze is speciaal geschikt voor droge en gevoelige huid en bevat vitamine A, B3, E en F. Tegelijkertijd bevat ze een speciaal natuurlijk UV-A en UV-B-filter, zodat de huidveroudering en andere huidproblemen kunnen tegen gehouden worden. De combinatie van vitamine A, B3, E en F maakt deze dagcrème tot de allermooiste crème voor uw huid, toch?

Exoliere Night Cream 

Uiteraard is er bij het matchen van de dagcrème ook een nachtcrème, die perfect is voor uw handbagage! Ze is geschikt voor droge en gevoelige huid, maar ook voor zeer droge huidtypes. Ze bevat essentiële skin-lipids en verrijkt met alpha-Bisabolol en Vitamine E & F. Deze nachtcreme is voor de vrouw die haar huid het beste wil geven. Deze volle crème geeft u namelijk zekerheid dat uw huid mooi blijft, dat merkt u gelijk bij het aanbrengen.

Anti-Oxidant Prepare Foam

Naast alle producten moet er natuurlijk ook een reinigingsmiddel aanwezig zijn. Deze reinigende schuim is preventief en herstellend voor de epidermis en beschermt tegen de invloed van stressfactoren op de huid. Hij zorgt voor een langere levensduur van de huidcellen en is verrijkt met een krachtige antioxidantenmix van rode druiven. Welke vrouw wil dat niet? Het schuim verwijdert dode huidcellen, waardoor er een frisse, gladde huid tevoorschijn komt.

Lotion Fragilis Travel Experience

Daarnaast is er ook nog van de Quintenstein-lijn van Medex deze prachtige lotion. Ze is verrijkt met geranium en vochtigheidsherstellende werk stoffen. Ze is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de tere, vochtarme en droge huid. Geranium heeft antiseptische fungicide eigenschappen, die helpen bij het herstel van de beschermende huidbarrière, samen met de lichtzure pH van Lotion Fragilis. Daarom is deze lotion perfect voor uw handbagage, omdat de huid op vakantie veel meer zorg nodig heeft dan normaal.

Lait Elure Travel Experience

Ook van de Quintenstein-lijn is er nog deze lait. Nadat u uw huid hebt gereinigd, zal zelfs de droogste huid worden geregenereerd. Ze is ook verrijkt met geranium, wat helpt bij het herstellen van de beschermende huid barrière. Ze is geschikt voor alle huidtypes, maar speciaal voor vochtarme en droge huid. Om deze redenen is deze lait ook een absolute must-have, omdat uw huid dus mooi en jong blijft, zelfs op vakantie.

Medex Causaal Deodorant

Naast de handcrème is een goede deodorant ook een essentieel onderdeel van de handtas voor vrouwen. Het is echter natuurlijk vervelend als u elke 2 uur nieuwe deodorant moet aanbrengen, omdat de geur al weg is. Met Medex Causaal Deodorant kan dit niet meer gebeuren, omdat u na het aanbrengen van de Deodorant 5 tot 7 dagen vrij bent van transpiratiegeur.

Ben ik iets anders vergeten? Zijn dit echt de meest noodzakelijke producten die ik nodig heb?

Zelfs na het pakken van een koffer, martelt de vrouw zichzelf nog steeds met dergelijke vragen. Natuurlijk heeft elke vrouw haar individuele behoeften en wensen in dit opzicht – maar we garanderen dat dit de producten zijn die een vrouw het meest gebruikt en het vaakst nodig heeft. Deze Medex-producten zijn uniek in hun activiteit en bereiken het best mogelijke resultaat – u kunt dus niet fout gaan hiermee.

Deze producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij uw Medex-schoonheidsspecialiste. Als u meer informatie wilt ontvangen, bezoek dan onze website op www.medex.eu of vraag het eenvoudig aan uw Medex-schoonheidsspecialiste.

Geplaatst op dinsdag, 24 juli 2018 om 11:25

| Kies taal (Huidig: Nederlands)