5 Summer Must-Haves – voor de perfecte zomer

5 Summer Must-Haves – voor de perfecte zomer

Heeft u ook het probleem dat u niet weet welke Make-up in de zomer het mooiste is? Wordt het een decente Make-up, dat ook geschikt is voor een dag aan de zee of liever een krachtig Make-up dat ook voor s ‘avonds geschikt is?

Met de 5 Summer Must-Haves van Medex hoeft u uzelf deze vraag niet meer te stellen. De Lipstick Nummer 39, de decente oogschaduw en het mooie, lichte Compact Blush zijn samen het perfecte Zomer Make-up. Het is zowel voor een dag aan de zee, als ook voor s ‘avonds geschikt hoewel het decente kleuren heeft.

U heeft dan alleen nog passende bescherming tegen de zon nodig. Met Medex After Sun en Sun Sensitive Skin van de Sun with Sense lijn bent u perfect voorbereid voor de zomer.

Double Classic Lipstick

Deze Lipstick is verrijkt met verzorgende ingrediënten daardoor is de lipstick een weldaad voor uw lippen. De verpakking bestaat uit een stick met magneetversluiting en is daardoor heel praktisch voor het gebruik. Deze is natuurlijk geschikt voor alle huidtypen, voor perfect gestifte lippen.

Sweet Innoncence Eyeshadow Trio

Deze oogschaduw van Charlotte Sophie bevat een Case met een spiegel, inclusief een applicator. Ook al bent u de meest kritische vrouw – u vindt hier zeker een kleur. Met de applicator kunt u de 3 kleuren gemakkelijk naar wens aanbrengen en zorgt u voor prachtig opgemaakte ogen.

Manhattan Pink Compact Blush

Deze mooie Compact Blush geeft uw gezicht mooie blosjes en is geschikt voor het accentueren van uw jukbeenderen. Deze Rouge bevat een Case met spiegel, inclusief applicator. U hoeft het alleen licht op uw gelaat aanbrengen. De kwaliteit is mooi en fijn en daarom maakt uw huid een mooie indruk.

Sun with Sense – After Sun

Deze After Sun van Medex is kalmerend, voedend en verkoelend voor uw huid na een zonnebad. U brengt het na het zonnen en s ‘avonds na het douchen aan en het helpt u erbij uw bruine kleur langer te behouden.

Sun with Sense – Sun Sensitive Skin

Deze zonnecrème is special geschikt voor de gevoelige huid. Het laat de gevoelige huid wennen aan de eerste voorjaarszon en heeft ook een bruin versneller, waardoor uw huid een actieve bescherming tegen Uv-straling heeft. Deze zonnecrème heeft een in-vitro SPF van 20.

Bij deze zomerset heeft u niet alleen de juiste bescherming voor uw huid maar ook het juiste Make-up voor de hele zomer. Als u voor deze set kiest, dan bent u in ieder geval een blikvanger. U ziet er prachtig uit en uw huid wordt mooi egaal bruin zonder beschadigd te worden.

 Welke vrouw wil dat nou niet?

Als u meer Beauty-tips van deze producten wilt hebben, dan kunt u ook uw Medex-schoonheidsspecialiste vragen. Of u kijkt op de Website www.medex.eu.

Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 18 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 24 Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 30

Geplaatst op dinsdag, 24 juli 2018 om 10:13

Warning: Use of undefined constant en - assumed 'en' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 38 Warning: Use of undefined constant de - assumed 'de' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 39 Warning: Use of undefined constant nl - assumed 'nl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/Medex/single.php on line 40
| Kies taal (Huidig: Nederlands)