HOME arrow Blog arrow Le Nozze di Figaro bij Medex
Home    Search    Contacts
Le Nozze di Figaro bij Medex

 le-nozze-di-figaro12.jpg

Laatst heeft Medex haar schoonheidsspecialisten mogen verwelkomen op de eerste ‘Lazy Afternoon’. Dit was een middag vol met exclusieve “Josephine van Steinborg” champagne, een zoet buffet, gezelligheid en de lichte klanken van Mozarts opera “Le Nozze di Figaro”. In dit blogartikel laat ik meer foto’s zien van deze middag en vertel ik in het kort waar het over ging.

le-nozze-di-figaro03.jpg

le-nozze-di-figaro06.jpg

le-nozze-di-figaro07.jpg

le-nozze-di-figaro09.jpg
In het begin van de middag werd iedereen ontvangen en stond er een groot zoet buffet klaar. Dit buffet stond gevuld met onder andere fruit, scones, slagroomtaart, citroenmousse, chocolade en nog veel meer. Daarnaast was er ook nog keuze uit koffie, thee en Medex haar exclusieve Josephine van Steinborg champagne.

 

le-nozze-di-figaro01.jpg

le-nozze-di-figaro04.jpg

le-nozze-di-figaro05.jpg

le-nozze-di-figaro10.jpg

le-nozze-di-figaro11.jpg


De eerste akte werd geopend door Bert Mooiman met een pianospel. Sopraan Marieke Verbeek en bas-bariton Martijn Hop zongen aria’s en duetten uit Mozarts opera Le Nozze di Figaro. Acteur Howard van Dodemunt vertelt het verhaal van deze opera. Zo wist iedereen precies waar het over ging. Het was een bijzonder optreden waarbij in woorden niet te omschrijven is hoe het nou eigenlijk was. Kort gezegd was het een bijzondere middag, waar u eigenlijk bij had moeten zijn.

le-nozze-di-figaro02.jpg

le-nozze-di-figaro08.jpg
Binnenkort zal er een video verschijnen op de Facebook pagina van Medex waarin u een nog betere indruk van deze dag kan krijgen.

 
Dutch