HOME arrow Blog arrow Xenymphus Lichaamsbehandelingen
Home    Search    Contacts
Xenymphus Lichaamsbehandelingen

medex-xenymphus-cursus-lichaam02.jpg 

Naast alle producten die Medex voor het gezicht heeft, bestaat er ook nog een complete lijn speciaal voor het lichaam; genaamd Xenymphus. Afgelopen donderdag vondt er een cursus plaats met de producten uit de Xenymphus lijn. In dit artikel ga ik in op de producten uit deze lijn en laat ik zien hoe de cursus ging.

Bij binnenkomst werd iedereen welkom geheten en stond er koffie of thee met een heerlijk appelgebakje en slagroom voor ze klaar. Daarna was het tijd om naar de praktijkruimte te gaan.

Alle producten stonden klaar, iedereen kreeg een werkboek en nu was het tijd voor de uitleg van de producten. David legde ieder product duidelijk uit, hij vertelde waar het precies voor was, liet iedereen het product ruiken en ook nog even voelen op de hand.

De Xenymphus lijn is erg uitgebreid en bevat producten om de huid te verzorgen, maar ook producten voor huidverbetering. De huid heeft regelmatig verzorging nodig en we willen natuurlijk ook het liefst zo lang mogelijk een soepele en mooie huid. Regelmatig een ontspannende en huidverstevigende lichaamsbehandeling is geen luxe, maar een noodzaak.

BEHANDELING

Nu was het tijd om de producten te gebruiken in de praktijk. Omdat de Xenymphus lijn uit zó veel producten bestaat, zijn de producten verdeeld over het lichaam. Zo heeft bijvoorbeeld de rechter arm de ene scrub gekregen en de linker arm de andere. David vertelde bij iedere stap wat de bedoeling was en legde alles uit.

 

 medex-xenymphus-cursus-lichaam04.jpg

 

BODY PEELING

Als eerst bij de Xenymphus lichaamsbehandeling werd de huid voorbereid met warme kompressen. Daarna werd de Body Peeling Strong aangebracht. Dit is een peeling die gebruikt wordt voor het verwijderen van dode huidcellen en om te reinigen.

medex-xenymphus-cursus-lichaam05.jpg

CLAY SCRUB

Na de peeling werd de rechter arm en het rechter been ingesmeerd met de Wadden Wilt Clay Scrub en de linker arm en het linker been met de Cranberry Clay Scrub. De Wadden Wilt Clay Scrub heeft een zuiverende werking en is rijk aan allerlei mineralen en oligo-elementen. De Cranberry Clay Scrub ruikt ontzettend lekker en verwijdert vuil en dode huidcellen en maakt de huid helemaal glad.

 

 

medex-xenymphus-cursus-lichaam03.jpg


PAKKING

Nu was het tijd voor een pakking. Voor de rechterarm werd de Lavendula Wrap gebruikt. Lavendula Wrap is voornamelijk een ontspannend lichaamsmasker met een verzachtende werking voor de probleemloze huid. Dit product werkt goed bij mensen met stijve, stramme of vermoeide spieren. Voor de linkerarm werd de Ocean Wrap gebruikt. De algen uit de Ocean Wrap bevatten veel mineralen die zorgen voor een verbetering van de doorbloeding. Daarnaast werkt het ook afslankend, verstevigend en verbetert het de conditie van het lichaam.

 

medex-xenymphus-cursus-lichaam06.jpg

De Camphor Wrap werd gebruikt op het linkerbeen en deze heeft een verfrissende en desinfecterende werking op de huid. Dit product werkt ook goed voor mensen met eczeemachtige huiden. Voor het rechterbeen werd de Limus Wrap gebruikt. Deze wrap wordt geproduceerd met mineralen uit het Drentse veengrond. Mineralen uit veen zorgen voor soepele gewrichten en spieren en een mooie huid. Het lichaam werd nu helemaal ingepakt met folie en er werd een deken om gedaan. Nadat dit goed ingetrokken was, werd dit verwijderd met warme kompressen. Het verwijderen van het product zou eventueel ook onder de douche kunnen.

medex-xenymphus-cursus-lichaam01.jpg

BODY CREAM

Om de behandeling af te sluiten werd nog de Ultrasonic Slimming Gel op de armen gebruikt en de Firming Body Cream op de benen. De Ultrasonic Slimming Gel is op basis van 3 natuurlijke extracten. Dit product zorgt voor 20% afname van het vetgehalte in 2 maanden met 2 x daags gebruik! De Firming Body Cream is een anti-cellulite cream met een huidverstevigende werking. Krachtig en snel wordt er op een natuurlijke wijze cellulite aangepakt tot een mooie gladde huid.

medex-xenymphus-cursus-lichaam08.jpg

 

medex-xenymphus-cursus-lichaam09.jpg


Na de eerste lichaamsbehandeling was het tijd voor een lunch. Deze keer bestond de lunch uit een voorgerecht met avocado, als hoofdgerecht vis en als nagerecht kleine gebakjes. Na de lunch werd nog een keer de lichaamsbehandeling uitgevoerd en daarna was alweer het einde van de cursus aangebroken.

 

Naast de producten die in dit artikel voorbij komen, zijn er nog véél meer artikelen aan bod gekomen tijdens de cursus. De producten waar ik na vandaag het meest nieuwsgierig naar ben geworden zijn toch wel de Cranberry Clay Scrub, de Ultrasonic Slimming Gel en de Oil Suavis. In een volgend artikel lijkt het me leuk om uitgebreid in te gaan op de producten uit de Xenymphus lijn. Alle producten uit dit artikel zijn verkrijgbaar via de Medex schoonheidsspecialist en op de Medex webshop .


Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig geworden? 
 

 
Dutch