HOME arrow Blog arrow Review Medex Professional Deep Clean
Home    Search    Contacts
Review Medex Professional Deep Clean

medex-blog-deep-clean-review01.jpg 
Heb je wel eens gehoord van de Medex Professional Deep Clean? Vandaag ga ik je vertellen wat voor product Deep Clean precies is. In dit artikel leg ik je uit hoe je het thuis kan gebruiken en waar het goed voor is.

medex-blog-deep-clean-review03.jpg

 

WAT IS HET EN WAT DOET HET?

Het product Deep Clean komt uit de Medex Professional lijn. Het is een dieptereiniging die geschikt is voor ieder huidtype en ook voor rond de ogen. Door het gebruik van dit product zal de nachtcrème nog beter binnendringen in de huid.

 

Productinformatie: Het product bevat diverse natuurlijke componenten, waaronder het milde kamille-extract én een zuivere zee-alg, die de huid een fluweelzacht gevoel geven. Doordat de huid door de Deep Clean ontvankelijk wordt gemaakt doen de werkstoffen in de nachtcrème 100% hun werk.

 

medex-blog-deep-clean-review06.jpg

 

De substantie van de crème voelt rijk aan. De crème heeft een lichte parelmoerglans wat er erg bijzonder uitziet. Het product bevat een inhoud van 100 ml, waar je lang mee kan doen.

medex-blog-deep-clean-review05.jpg

HOE GEBRUIK JE HET?


Deep Clean gebruik je twee tot drie keer per week na de reiniging met bijvoorbeeld de Medex Professional Lait Hydermios. Je hoeft maar een beetje van dit product aan te brengen op de huid. Het product breng je aan op het hele gezicht en het kan zelfs rond de ogen aangebracht worden. Daarna maak je ronddraaiende bewegingen met natte vingers voor zo’n twee minuten. Na deze twee minuten verwijder je het product met veel water. Na de Deep Clean kan je eventueel nog een masker aanbrengen, bijvoorbeeld het Purus masker. Als je het masker overslaat dan kan je gelijk door naar de lotion en daarna een goede nachtcrème. Zelf vind ik de Medex Professional Lotion Hydermios en de Medex Professional Papaya Night Cream erg fijn. Het Medex assortiment is erg ruim en er is altijd een product te vinden wat bij jouw huid past.

Zelf vind ik het oprecht een prettig product! Na het gebruik voelt mijn huid schoon aan. Ik gebruik het zelf het liefst drie keer per week. Mijn huid wordt een klein beetje rood, maar dit trekt snel weg. Het is direct te merken wanneer ik Medex Professional Deep Clean gebruik en wanneer niet. Mijn nachtcrème trekt een stuk beter in. Dit product raad ik je dan ook aan om te gebruiken. Ook wil ik nog vermelden dat alle Medex producten dierproefvrij zijn.

Medex Professional Deep Clean zit verpakt in een 100 ml tube en heeft een prijs van €23,80. Het product is verkrijgbaar via de Medex webshop en bij de Medex schoonheidsspecialist.
 
Dutch